SHANGHAI COREWIRE INDUSTRY CO., LTD
  • SHANGHAI COREWIRE
  • COREWIRE

sugeng rawuh

Babagan Kita

SHANGHAI COREWIRE INDUSTRY CO., LTD kanthi merek dagang CORENTRANS®, minangka pemasok profesional peralatan pemrosesan logam lan solusi terintegrasi. Wiwit didegake ing taun 2010, CORENTRANS®wis setya nyedhiyakake mesin logam bermutu & solusi terintegrasi. Produk utama kalebu Slitting Line, Cut-to-Length Line, Press Machine, Tube & Pipe Mill, ERW Tube Mill, stainless steel Pipe Mill, Tube end pagawean pungkasan, wire drawing machine, roll making aparatus, electrodes line, industrial spare parts & bahan entek.

SHANGHAI COREWIRE INDUSTRY CO., LTD